Lisa (Operations Manager)

Lisa is een toegankelijke Supply Chain professional met ervaring als Operations Specialist. In 2017 verhuisde zij naar Barcelona waar zij bij zowel internationale als lokale bedrijven ervaring heeft opgedaan. In haar huidige functie als Operations Specialist is zij zelfstandig verantwoordelijk voor accounts in de Benelux waar zij fungeert als contactpersoon voor inkopers en de logistieke afdeling. Zij heeft hier contact met inkopers over orders vanaf het moment van plaatsing tot aan de levering, daarnaast schakelt zij met de sales afdeling over prijsafspraken. Met de logistieke afdeling heeft zij contact over de leveringen en bij fouten in de leveringen is zij het aanspreekpunt. 

Lisa wordt als professional enthousiast van de Supply Chain en is daarom in Nederland op zoek naar een functie in deze richting. Functies als Operations Specialist en Supply Chain Coördinator spreken haar aan en haar voorkeur gaat uit naar een internationaal bedrijf. 

Lisa heeft een maand opzegtermijn bij haar huidige werkgever en is 40 uur per week beschikbaar. Zij heeft een salarisindicatie van €4.000,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek.
 

Werkzaamheden

  • Bijhouden van open orders & claims door gebruik te maken van verschillende programma’s en rapporten in SAP;
  • Voorzien van coaching en training waar nodig;
  • Onderhouden van de relatie met de accounts door hen dagelijks bij te staan met operationele hulp.

Functie

Operations Manager

Leeftijd

31

Woonplaats

Randstad

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Frans voldoende in woord en geschrift, Spaans voldoende in woord.

Computervaardigheden

SAP, ERP SAGE, Halca, Microsoft Office